Aj vám sa stáva, že nech sa snažíte akokoľvek, nikdy sa vám nepodarí špagety pripraviť Al Dente? Keďže nás trápil podobný problém, pátrali sme po riešení a sme radi, že dnes vám ho môžeme predstaviť. Šéfkuchár ukázal jednoduchý postup nielen urýchli čas prípravy špagiet, ale cestovina bude vyzerať a chutiť presne tak, ako má. Okrem toho, že spotrebujete omnoho menej vody, špagety sa uvaria Al Dente, rýchlejšie a získate výborný základ na prípravu omáčok. A žiadne zlievanie vody, využije sa každá kvapka!
Postup:
Pripravíme si panvicu, vložíme do nej špagety a zalejeme studenou vodou. Studená voda spôsobí, že špagety sa nezlepia. Panvicu dáme na mierny plameň a necháme variť. Keď sa voda odparí, máme perfektne pripravené špagety.