Len ľutujem, že som to nevedela skôr: Vďaka perfektnému triku už nikdy nebudete drhnúť pripálený toastovač!

Nech som sa snažila akokoľvek, povrch toastov potierala maslom, alebo som dokonca namastila povrch toastovača, takmer vždy sa niečo pripálilo a prilepilo na povrch pevnosťou sekundového lepidla.

Nech som sa snažila akokoľvek, povrch toastov potierala maslom,  alebo som dokonca namastila povrch toastovača, takmer vždy sa niečo pripálilo a prilepilo na povrch pevnosťou sekundového lepidla. Drhnutie povrchu si časom vyberie svoju daň a ak ho používate tak často ako ja, ľahko poškrabete povrch a potom to už ide doslova dole kopcom a stroj môžete o chvíľku vyhodiť. Keď teraz viem, ako jednoducho som si mohla ušetriť námahu a aj môj predchádzajúci toastovač, musím sa pousmiať. Inak už netoastujem a odporúčam to každému!

V čom je to kúzlo?

V obyčajnom papieri na pečenie – áno, čítate správne. Stačí, ak do vnútra toastovača vložíte kúsok papiera tak, aby sa pečivo vôbec povrchu nedotýkalo. Jednoducho zatvorte a pripravte ako zvyčajne – jediný rozdiel je ten, že musíte nechať piecť trochu dlhšie, aby sa pečivko zapieklo dochrumkava. Potom stačí vybrať aj s papierom a ľaľa – žiaden roztočený syr, pripálené zvyška a toastovač je stále ako nový!

Marika. V

🔥 Dnes najobľúbenejšie

Našli ste v článku chybu?

Nahláste nám ju a pomôžte tak zlepšiť náš obsah.

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Dobré médiá, s. r. o., so sídlom: Plynárenská 1, 821 09 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 51 008 378, zapísanou v Obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel: Sro, vložka č. 121515/B na účely spätného kontaktovania. Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.