Milujete mäsové jedlá? V tom prípade si určite tento recept poznačte a nezabudnite ho vyskúšať.

Fantastická mäsová dobrota, na ktorej si pochutnáte aj vy, aj vaši hostia.
Nenáročný recept a výsledok naozaj stojí za to!
Ako pripraviť mäsovú pochúťku na celý týždeň?
Potrebujeme:
500 g mletého bravčového mäsa
300 g mletého hovädzieho mäsa

soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
100 g šampiňónov
2 PL tvrdého syra
150 g mozzarelly
1 PL petržlenovej vňate
Postup:
Mäso si zmiešajte vo veľkej mise, pridajte soľ, čierne korenie, nakrájané huby, strúhaný tvrdý syr a petržlen.

Dôkladne premiešajte.
Mäso opatrne rozmixujte s ostatnými surovinami a potom túto hmotu položte na papier na pečenie.
Vytvarujte obdĺžnikovú placku a do stredu poukladajte plátky mozzarelly.

Mäso pomocou papiera na pečenie opatrne zrolujte a konce jemne pritlačte, aby nevytiekol syr.
Zabaľte bochník do 2 – 3 ďalších vrstiev papiera, zviažte konce, aby vyzeral ako veľký cukrík.
Pečte pri teplote 180 stupňov 45 – 50 minút.

Hotový chlieb nechajte vychladnúť.
Vložte ho na 2-3 hodiny do chladničky.
Nakrájajte a môžete podávať.
Krásne vynikne aj ako súčasť studenej obloženej misy.
Dobrú chuť!



















