Ak hľadáte dezert, ktorý zvládnete pripraviť aj v najrušnejší deň, Šup-Šup koláč bez roboty je presne to, čo potrebujete.

Táto najrýchlejšia vanilková piškóta pod slnkom vás prekvapí svojou jemnosťou, nadýchanosťou a neodolateľnou chuťou, ktorá si získa srdcia celej rodiny.
Bez dlhého miešania, váženia či špeciálnych pomôcok – len pár surovín, pár minút práce a výsledok, ktorý chutí ako od skúsenej cukrárky. Jednoducho šup-šup do rúry – a o chvíľu už rozvoniava celý dom!

Veľmi jednoduchý, rýchly a hlavne fantastický koláč. Pripravený je rýchlejšie, ako studené dezerty. Recept od pani Katariny K.
Potrebujeme:
300 g polohrubej múky (preosiatu)
1 prášok do pečiva (preosiatu)
180 g práškového cukru
250 ml mlieka
1 lyžičku vanilkovej arómy (môžete nahradiť vanilkovým cukrom)
2 vajcia
2 lyžice oleja
kompótované alebo mrazené ovocie podľa chuti
Voliteľné (na vrch):

práškový cukor
čokoládová poleva
šľahačka
tvarohový krém
strúhaná čokoláda
posýpka (hrubá múka, maslo, práškový cukor)
ochutený mak, orechy…
Postup:
Na prírpavu cesta si pripravte väčšiu misku.
Múku s práškom do pečiva nasypeme do misky.

Pridáme ostatné prísady a dobre zmiešame – je to šup-šup :-).
Cesto nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie (alebo vymasteným a vysypaným múkou).
Na cesto uložíme ovocie a posypeme posýpkou (prípadne posípku môžete aj vynechať).

Pečieme pri 180 stupňoch asi 30 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)


















