Najchutnejšia sekaná vôbec! Teraz ju robím už len takto!

Tento recept na domácu sekanú vás prekvapí svojou neuveriteľnou chuťou, vďaka ktorej ju budete pripravovať pravidelne.

Tento chutný pokrm pripravíte aj bez špeciálnych kuchárskych zručností.

 

 

Delikátny recept na najchutnejšiu domácu sekanú z youtube kanála Lecker Pause.

Potrebujeme:

jarnú cibuľku

450 g mletého mäsa (použili sme hovädzie)

1 papriku

3 vajcia

soľ

mleté čierne korenie

1/2 ČL sladkej papriky

4 PL strúhanky

1 cibuľu

150 g šampiňónov

rastlinný olej

40 g syra

50 ml mlieka

2 PL hladkej múky

talianske bylinky

Postup:

Cibuľku nakrájame na drobno. Pridáme do misky s mletým mäsom.

Pridáme na kocky nakrájanú papriku.

 

 

Pridáme jedno vajce. Ochutíme soľou a čiernym korením.

Pridáme mletú papriku a premiešame.

Potom pridáme strúhanku a dôkladne zamiešame.

Rukou vymiesime. Ošúpanú cibuľu nakrájame na menšie kúsky.

 

 

Šampiňóny nakrájame na plátky. V panvici zohrejeme olej a pridáme cibuľu.

Vložíme šampiňóny a premiešame. Dochutíme soľou a čiernym korením.

Zamiešame a smažíme do zlatista. V miske zmiešame hubovú zmes s nastrúhaným syrom.

 

 

Do samostatnej misky rozbijeme dve vajcia.

Pridáme mlieko, soľ, čierne korenie a vymiešame.

Potom pridáme múku a metličkou vyšľaháme.

 

 

Nakoniec vmiešame bylinky.

Na panvici zohrejeme trochu oleja. Pridáme vajíčkovú zmes a osmažíme z oboch strán.

Omeletu premiestnime na samostatný tanier.

Nanesieme šampiňónovú zmes a zrolujeme.

Na stole rozprestrieme papier na pečenie a do obdĺžnikového tvaru rozotrieme mäsovú hmotu.

 

 

Do stredu mäsovej zmesi vložíme omeletu.

Spolu s papierom zrolujeme a vložíme do zapekacej formy.

Vložíme do predhriatej rúry. Pečieme 40 minút pri teplote 200°C.

Po uplynutí doby odstránime papier a pečieme ďalších 10 minút.

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes