Beriem plechovku kondenzovaného mlieka, smotanu a robím tortu VTÁČIE MLIEKO! Pochúťka z neba!

Neodolateľný dezert na každý deň!

Pripravte si doma fantastickú krémovú tortu Vtáčie mlieko s ovocnými želé a konzervovanými broskyňami.

 

 

Dezert je neuveriteľne jednoduchý a vďake jeho časovej nenáročnosti ho budete pripravovať pravidelne.

Jednoduchý recept na dokonalú broskyňovú tortu z portálu gotujmy.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

250 ml nesladeného kondenzovaného mlieka

250 ml smotany na šľahanie

1 balenie jahodového želé

1 balenie broskyňového želé

 

 

1 balenie citrónového želé

podlhovasté piškóty

1 plechovku broskýň

Postup:

Jahodové želé rozpustíme v 400 ml vody.

Potom rozpustíme citrónové a broskyňové želé, každé zvlášť v pohári vody.

Piškóty poukladáme na dno tortovej formy s priemerom 26 cm.

 

 

Piškóty zalejeme hustnúcim jahodovým želé.

Do vysokej misy nalejeme kondenzované mlieko. Mixérom vyšľaháme do peny.

Pridáme citrónové želé a premiešame. Krém vylejeme na jahodové želé.

Potom dobre vychladenú smotanu vyšľaháme do tuha.

 

 

Pridáme broskyňové želé.

Dobre premiešame.

Šľahačku nanesieme na vyšľahaný mliečny krém.

 

 

Z broskýň scedíme šťavu a nakrájame na kúsky.

Broskyne naukladáme na vrch dezertu a zľahka zatlačíme.

Tortu vložíme na noc do chladničky.

 

 

Na druhý deň môžeme servírovať.

Prajeme vám dobrú chuť!

 

Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pexels
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes