Beriem jednu plechovku fazúľ a pripravím superlacnú delikatesu, ktorá všetkých zasýti: Niečo tak dobrého ste dávno nejedli!

Chutné pokrmy nemusia byť drahé ani náročné.

 

 

Veľakrát stačí len sa nebáť a skúsiť skombinovať ingrediencie, ktoré by vám len tak nenapadli.

V našom recept napríklad fazuľu a sleďa.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Delikatesa z plechovky fazúľ

Neobvyklý, ale napriek tomu veľmi chutný a sýty šalát si môžeme doma pripraviť z plechovky fazúľ.

Proteín, ktorý je vo fazuliach obsiahnutý, je podobný mäsovému proteínu.

 

 

Na prípravu potrebujeme:

150 g fazule v konzerve

nakladanú uhorku

filet zo sleďa

4 varené vajcia

majonézu

 

 

1 menšiu červenú cibuľu

kôpor

soľ

Postup:

Najprv starostlivo očistíme filet zo sleďa.

Potom ho nakrájame na malé kocky a preložíme do misky.

Vajcia uvaríme na tvrdo a nakrájame na kocky, pridáme do misky.

Dôkladne premiešame.

 

 

Potom pridáme fazuľu z konzervy.

Uhorku nakrájame na malé kocky.

Tiež ju pridáme do misky.

 

 

Cibuľu zbavíme šupky a nakrájame na tenké plátky.

Rukami ich rozoberieme na prúžky.

Cibuľu umiestnime do misky a všetko opäť dôkladne premiešame.

 

 

Šalát ochutíme soľou a na jemno nakrájaným kôprom.

Podľa chuti pridáme do šalátu majonézu.

Zamiešame a môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes