Oceňujem praktické riešenia v kuchyni.
Preto dnes pripravím chutný pokrm na niekoľko dní.
Suroviny vložím do jedného hrnca a rýchlo sa premenia na chutné a sýte jedlo.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Vynikajúca domáca pochúťka
Ak vás už len z pomyslenia na každodenné varenie bolí hlava, máme pre vás účinné riešenie.
Pripravte si jedlo podľa nášho praktického a naozaj veľmi chutného receptu.
Všetko sa zmestí do jedného hrnca a chutí výborne.
Naše jedlo je veľmi výživné, pretože obsahuje mäso, zeleninu a veľa korenín.
Na prípravu potrebujeme:
4 zemiaky
2 cibule
3 strúčiky cesnaku
1 mrkvu
1 petržlen
1 pór
1 červenú papriku
5 šampiňónov
kuracie prsia
3 PL paradajkovej pasty
soľ
mleté čierne korenie
rozmarín
majorán
petržlenovú vňať
Postup:
Prípravu guláša začneme nakrájaním cibule, cesnaku a póru. Zeleninu vložíme do hrnca a orestujeme.
Pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen a zemiaky.
Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a opečieme na panvici.
Pridáme nakrájanú papriku a šampiňóny. Restujeme 10 minút. Pridáme korenie a paradajkový pretlak.
Ingrediencie zmiešame a smažíme ďalšie tri minúty. Obsah panvice vložíme do hrnca.
Všetko premiešame a varíme ďalších 15 minút. Nasekáme petržlenovú vňať a pridáme do hrnca.
Teraz je pokrm pripravený na servírovanie.
Jedlo je skvelé teplé, takže najlepšie chutí v zime.
Túto večeru jednoducho pripravíte a vydrží niekoľko dní.
Prajeme vám dobrú chuť!