Všetko hodím do jedného hrnca a mám obed na pár dní: Som vďačná starkej za tento recept!

Suroviny vložím do jedného hrnca a rýchlo sa premenia na chutné a sýte jedlo.

Oceňujem praktické riešenia v kuchyni.

 

 

Preto dnes pripravím chutný pokrm na niekoľko dní.

Suroviny vložím do jedného hrnca a rýchlo sa premenia na chutné a sýte jedlo.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Vynikajúca domáca pochúťka

Ak vás už len z pomyslenia na každodenné varenie bolí hlava, máme pre vás účinné riešenie.

Pripravte si jedlo podľa nášho praktického a naozaj veľmi chutného receptu.

 

 

Všetko sa zmestí do jedného hrnca a chutí výborne.

Naše jedlo je veľmi výživné, pretože obsahuje mäso, zeleninu a veľa korenín.

Na prípravu potrebujeme:

4 zemiaky

2 cibule

3 strúčiky cesnaku

1 mrkvu

1 petržlen

1 pór

1 červenú papriku

 

 

5 šampiňónov

kuracie prsia

3 PL paradajkovej pasty

soľ

mleté čierne korenie

rozmarín

majorán

petržlenovú vňať

Postup:

Prípravu guláša začneme nakrájaním cibule, cesnaku a póru. Zeleninu vložíme do hrnca a orestujeme.

Pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen a zemiaky.

 

 

Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a opečieme na panvici.

Pridáme nakrájanú papriku a šampiňóny. Restujeme 10 minút. Pridáme korenie a paradajkový pretlak.

Ingrediencie zmiešame a smažíme ďalšie tri minúty. Obsah panvice vložíme do hrnca.

 

 

Všetko premiešame a varíme ďalších 15 minút. Nasekáme petržlenovú vňať a pridáme do hrnca.

Teraz je pokrm pripravený na servírovanie.

Jedlo je skvelé teplé, takže najlepšie chutí v zime.

Túto večeru jednoducho pripravíte a vydrží niekoľko dní.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes