Torta SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ za 5 minút: Žiadna rúra a žiadna želatína!

Pripravte si doma nádherný nadýchaný dezert, ktorý vám rozjasní deň a pohladí chuťové bunky.

Dokonalá nepečená torta na každú príležitosť.

 

 

Výnimočný recept na neodolateľnú krémovú tortu z youtube kanála РЕЦЕПТЫ НАТАЛИ.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

Na základ:

250 g čokoládových sušienok

120 g masla

Na krémovú časť:

 

 

450 g mascarpone alebo iného smotanového syra

50 g práškového cukru (2,5 PL)

280 g bielej čokolády

400 g smotany na šľahanie

Na dekoráciu:

 

 

40-50 g bielej čokolády

Postup:

Do nádoby od mixéra nalámeme sušienky.

Pomelieme ich na prášok.

 

 

Prášok presypeme do misky.

Pridáme rozpustené maslo.

Dobre premiešame, aby vznikla jednotná hmota.

 

 

Tortovú formu vystelieme na spodku papierom a na bokoch plastovou fóliou.

Sušienkovú zmes nasypeme do formy.

A pomocou dna pohára postláčame.

 

 

Potom formu so základom vložíme do chladničky.

Do samostatnej misky pridáme smotanový syr.

Pridáme práškový cukor a ľahko premiešame.

Do ďalšej misky nalámeme čokoládu a roztopíme ju.

 

 

Čokoládu nalejeme do syrovej zmesi.

Mixérom vyšľaháme do hladka.

V nádobe vyšľaháme vychladnutú smotanu.

 

 

Šľahačku pridáme do čokoládovej zmesi a vyšľaháme.

Potom šľahačkovú zmes rozotrieme na sušienkovú zmes vo forme.

Vrch zarovnáme.

Na tvrdej podložke nasekáme bielu čokoládu.

 

 

Vrch torty posypeme nasekanou čokoládou.

Tortu vložíme na osem hodín do chladničky.

Ja dávam do chaldničky na noc a na druhý deň ráno servírujem.

 

 

Môžeme servírovať posypané čokoládou, strúhaným kokosom. .

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes