Do panvice na plátky nastrúhame cesnak.
Pridáme soľ, čierne korenie, olivový olej a necháme mierne osmažiť.
Cesnakovú zmes vložíme do misky a necháme vychladnúť.
Po nakysnutí polejeme cesto veľkým množstvom olivového oleja.
Ruky si naolejujeme olivovým olejom a postláčame cesto, aby nám na povrchu vznikli bubliny (viď video).
Na vrch nanesieme cesnakovú zmes a vložíme do rúry.
Pečieme 20-25 minút pri teplote 230°C.
Môžeme servírovať.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod:
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pexels