Tento recept je vynikajúci a veľmi, veľmi rýchly.
Ak rozmýšľate, čo si dať na obed a nechce sa vám dlho stáť pri sporáku, určite ho skúste.
Tento recept je jednoducho vynikajúci.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
80 dkg filé z kuracích pŕs
soľ
korenie podľa chuti
30 dkg kyslej smotany
2 vajcia
2 strúčiky cesnaku
3 polievkové lyžice múky
1 hrnček múky
olej podľa potreby
Ako príloha:
Varené zemiaky
Šalát z čerstvej zeleniny
Ryža
Postup:
Nakrájajte kuracie prsia na menšie kúsky.
Dochuťte soľou a korením.
Potom dajte do chladničky, kým nebude cestíčko pripravené.
Cestíčko:
Do misky nalejeme kyslú smotanu.
Pridáme vajce a prelisovaný cesnak.
Nakoniec viešame aj 3 lyžice múky.
Hmotu dôkladne premiešame.
Do misky nasypte 1 (alebo 2) šálky múky.
Plátok mäsa obalíme najskôr v múke.
Potom ho ponoríme do cestíčka s kyslej smotany.
Vyberieme.
Hneď vložíme do horúceho oleja.
Opekáme do zlatista podľa chuti.
Podávame s prílohou podľa chuti.
Ja odporúčam šalát z čerstvej zeleniny.
Prípadne stačia len varené, opekané alebo pučené zemiaky.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)