Vynikajúce kuracie kúsky s kyslou smotanou a jednoduchou minútkovou prípravou.
Ideálne na rýchly obed, alebo večeru.
Skúste a tú chuť si zaručene zamilujete.
Potrebujeme:
2 stredne veľké kuracie prsia
Soľ
2 lyžice hladkej múky
Olej na vyprážanie
Na cestíčko:
2 veľké vajcia
1 lyžičku soli
3 strúčiky cesnaku
4 lyžice kyslej smotany
3 lyžice hladkej múky
Postup:
Kuracie prsia umyjeme.
Nakrájame na malé kúsky.
Osušíme papierovým servítkom.
Potom obalíme v múke.
Všetky prísady na cestíčko vymiešame.
Postupujeme tak, aby nám vznikla hladká masa bez hrudiek.
Ak chcete, mžete dochutiť štipľavým korením alebo bylinkami podľa chuti.
Obalíme všetky kuracie kúsky.
Stačí ponoriť do cestíčka a premiešať.
Ide o to, aby sa každý kúsok mäska pokryl cestíčkom.
Na panvici si zahrejeme olej.
Kuracie kúsky opražíme v rozálenom oleji dozlatista.
Prebytočný olej odstránime papierovým servítkom.
Podávame s čerstvou zeleninou.