Výborný šľahačkový koláčik s jablkami, jemný a fantasticky lahodný.
Potrebujeme:
6 vajec
300 g kr. cukru
200 g masla
200 ml smotany na šľahanie
300 – 350 g hladkej múky
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 bal. Prášku do pečiva
3 jablká alebo iné ovocie
Postup:
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny, zašľaháme do nej nakrájané maslo. Vmiešame aj smotanu a preosiatu múku s kypriacim práškom.
Jablká ošúpeme a nakrájame na kúsky.
Do vymastenej, vysypanej formy nalejeme cesto, uložíme ovocie a dáme piecť na 160 stupňov pod domu asi 35-40 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)